Eskopuu mukana suomenkielisen ArchiCAD 20 -version julkistuskiertueella

Eskopuun GDL-objektit suunnittelijoille

Eskopuu on mukana uuden ArchiCAD 20-FIN -version julkistustuskiertueella. Kiertueen järjestäjä, ArchiCAD-asiantuntija M.A.D. esittelee  suomenkielisen ArchiCAD 20-FIN -version vakuuttavat uudistukset ja Eskopuun Mika Kanervo ja Ari Virta kertovat Eskopuun kattavasta ArchiCAD GDL -objektien tarjonnasta.

Micro Aided Design Oy eli M.A.D. on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. M.A.D. julkistaa uuden ArchiCADin keskiviikkona 28.9.2016 Helsingissä. Lue lisää: ArchiCAD 20-FIN -julkistus.

Helsingin julkistustilaisuuden jälkeen ArchiCAD Roadshow suuntaa lokakuussa Joensuuhun, Rovaniemelle, ja Ouluun, marraskuussa tapahtumat järjestetään Kuopiossa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Keskiviikkona 12.10. ArchiCAD 20-FIN -version uusia ominaisuuksia esitellään FinnBuild 2016 -messuilla Helsingissä.

Suunnittelijan näkökulmasta kehitettyä ArchiCAD-tietomallinnusohjelmaa käyttää peräti 70 % suomalaisista arkkitehtitoimistoista. Käyttäjäkuntaan kuuluvat arkkitehtitoimistojen lisäksi Suomen suurimmat rakentajat, lukuisat insinööritoimistot ja muut rakennusalan yritykset.

Uusi ArchiCAD 20 on askel arkkitehtuurin tietokoneavusteisesta suunnittelusta kohti aitoa rakennusten tietomallinnusta. Perinteikkäästä nimestään huolimatta ArchiCAD 20 on ennen muuta BIM-ohjelma. Lue lisää: ArchiCAD 20 -versio.

Eskopuulta laaja valikoima ArchiCAD GDL -objekteja

Eskopuu tarjoaa arkkitehdeille sekä rakennus- ja rakennesuunnittelijoille laajan valikoiman ikkuna- ja ovituotteiden tärkeät tiedot sisältäviä ArchiCAD GDL -objekteja.

Eskopuun GDL-objektit sisältävät ikkunoiden ja ovien perustietojen lisäksi visuaaliset RR- ja RAL- sekä kuultokäsiteltyjen puupintojen värivalinnat sekä vapaasti määriteltävät NCS-värit. Mallin ja lasitusvalinnan perusteella saadaan tieto teknisistä arvoista, mikä helpottaa vaatimusmäärittelyä. Objektit sisältävät tarvittavat tiedot määrälaskentaa varten sekä tiedot dB-arvoista, U-arvoista ja G-arvoista.

Suunnittelijoiden lisäksi Eskopuun BIM-objektit palvelevat myös loppuasiakkaita, sillä hankkeen eri osapuolten on helpompi ymmärtää ja tarkastaa visuaaliset, todellista rakennusta vastaavat kuvat. Tietomallintaminen mahdollistaa myös vaihtoehtoisten ratkaisujen kokeilemisen virtuaalisesti.

Lue lisää: Eskopuun BIM-objektit

Julkaistu kohteessa Uutiset
Eskopuu valmistaa ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Eskopuu
Eskopuu
Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä
Puh. 020 7769 200, Fax 020 7769 299
info@eskopuu.fi