Työnhaku

Eskopuun ikkuna- ja ovituotannon parissa työskentelee 140 henkilöä eri puolilla Suomea tuotannon työntekijästä tuotekehittäjään. Jatkuva tuotekehitys ja aito halu kehittää toimintaa ovat taanneet Eskopuun vahvan kilpailukyvyn jo 1940-luvulta lähtien. Eskopuun tuotteet kehitetään ja testataan toimimaan Suomen kovissa sääolosuhteissa teollisen rakentamisen tarpeet tarkasti huomioiden. Eskopuu on niin tuotteena kuin työpaikkanakin turvallinen ammattilaisen valinta. Sen voivat vakuuttaa rakennusliikekumppanimme sekä tehtävissään viihtyvät työntekijämme.

Eskopuu on osa kansainvälistä Inwido-konsernia, mikä tarkoittaa lähes rajattomia mahdollisuuksia kehittyä ikkuna- ja ovialan asiantuntijana. Inwido on Euroopan johtava ikkuna- ja ovivalmistaja, jonka pääkonttori on Ruotsin Malmössä.

Eskopuu etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä mitä moninaisimpiin tehtäviin. Avoinna olevat työtehtävät löydät konsernin Avoimet työpaikat -sivulta, jossa voit jättää myös avoimen hakemuksen.Eskopuu valmistaa ikkunoita ja ovia rakennusliikkeiden ja alan ammattilaisten käyttöön. Vuosikymmenten kokemus on kartuttanut tietotaitomme ja osaamisemme sellaiselle tasolle, että voimme ylpeänä sanoa olevamme asiakkaidemme paras luottokumppani. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan lainalaisuudet paremmin kuin kukaan muu.


Eskopuu
Eskopuu
Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä
Puh. 020 7769 200, Fax 020 7769 299
info@eskopuu.fi